TÖRTARANY, ÉKSZER FELVÁSÁRLÁS

Cégünk arany ékszerek (nyaklánc, karlánc, karkötő, gyűrű, óra, stb.), és egyéb, különböző finomságú törtarany termékek felvásárlásával foglalkozik, és ehhez nyújt információkat, valamint megtalálhatja mindig a legfrissebb árainkat.

Vásárlási feltételek:


SZEMÉLYES ELADÁS:
Személyes eladás esetén az Ön kényelme érdekében javasoljuk, hogy egyeztessen időpontot az oldalon megadott ügyfélszolgálati telefonon, vagy e-mailben. Az eladásra kínált ékszer vagy más nemesfém tárgy bevizsgálását szakképzett becsüs kollégáink végzik az irodánkban, mely során megállapításra kerül a pontos súly és aranytartalom, ez minden esetben szemrevételezéssel, karcpróbával, és sav-próbával történik. Törtaranyként mind fémjelzett, mind nem fémjelzett, de akár sérült ékszereket is azonos áron vásárolunk meg. Ha az ékszer idegen anyagot (kő, gyöngy, porcelán) tartalmaz, azt a vásárlás előtt eltávolítjuk, és visszaadjuk az eladónak. A súly és aranytartalom megállapítása után kerül sor az árajánlattételre a mindenkori aktuális aranyfelvásárlási áraink szerint. A kifizetés történhet a helyszínen készpénzben vagy banki átutalással, az adózás rendjéről szóló törvény 17. § (9) bekezdésben meghatározott feltételek betartásával. Minden vásárláskor vételi jegyet állítunk ki, ez alapján történik a kifizetés.

POSTAI ÚTON:
Postai úton is elküldheti hozzánk törtaranyát, eladásra kínált arany ékszereit. Ehhez mindössze csak ki kell töltenie minden kötelezettség nélkül az alábbi formulát, és ez alapján díjmenetesen küldünk Önnek egy téphetetlen, biztonságos, felcímkézett válaszborítékot, melyben feladhatja a megadott címre ékszereit, aranytárgyait. A hozzánk beérkezett aranyat szakképzett, és tapasztalt becsüs kollégáink bevizsgálják, és a megállapításra kerül az idegen anyag nélküli súly, és finomság. Ezen adatok alapján kiszámolásra kerül a mindenkori aktuális árlista figyelembe vételével a teljes vételár, amely legkésőbb a beérkezést követő 2. munkanapon kifizetésre kerül az Ön által - a Megbízáson – meghatározott módon.

MUNKATÁRSUNK ÁLTAL:
Amennyiben Ön sem személyesen, sem postai úton nem tudja, nem szeretné eljuttatni hozzánk nemesfém tárgyát, vagy anyavállalatunk, az Arteus Capital Gmbh nemesfém befektetési programjába szeretné beszámíttatni törtaranyát, ebben az esetben munkatársunk felkeresi Önt egy előre egyeztetett időpontban az ország bármely területén. Ehhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

 


Az adatvédelmi törvény alapján kijelentjük, hogy a felvásárlási folyamat során birtokunkba került személyes információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek át nem adjuk, azokról harmadik személynek (és/vagy a médiának) nyilatkozatot az adatok tulajdonosának dokumentált engedélye nélkül nem teszünk, illetve magunk, vagy mások hasznára azok részeit, vagy egészét hasznosítás céljából nem alkalmazzuk.

Bizalmát előre is köszönjük!